Eat Pray Loven jalanjäljillä

Kuinka moni muistaa muutaman vuoden takaisen matka- ja kasvutarinaelokuvan Amerikkalaisen naisen matkasta ympäri maailman itseään etsien? Ihan siitä tässä nyt ei ole kyse, mutta elokuvaa katsoessani havahduin siihen että vuoden sisällä piipahdan kahdessa kolmesta elokuvan kohteista, eli huhtikuussa Roomassa ja ensi talvena Indonesian Balilla. Varsinkin elokuvan Bali-kohtaukset nostivat innostuksen aika korkealle, sillä se tulee olemaan ensimmäinen Aasiaan suuntautuva matkani. En malta odottaa riisiterassien, temppeleiden ja ylipäätään kauniin ympäröivän luonnon näkemistä. Balilla menemme siis Ubudiin, missä suurin osa elokuvan Bali-kohtauksista on kuvattu.

Kuva täältä
Elokuvasta poiketen en matkaa Balille rakkautta etsimään, mutta Roomassa aion tehdä samaa kuin elokuvan päähahmokin, eli syödä, syödä ja syödä. 
Kuva täältä
Elokuvan kolmas kohde, Intia, saa vielä odottaa.


4 thoughts on “Eat Pray Loven jalanjäljillä

 1. Mä niin tykkään tästä sekä elokuvana että kirjana! Ja pääsyitä siihen on kolme: Italia, Intia ja Bali 🙂 Pitäisikin katsoa tämä nyt, kun ollaan käyty siellä Balillakin. Mun mielikuvat matkalle lähdettäessä muodustui hyvin pitkälti tän leffan kautta, vaikkei ihan samalla seudulla käytykään.

  Tykkää

 2. Mullakin mielikuva Balista tai oikeastaan sen luonnosta tulee tämän elokuvan kautta, vaikka toki oonkin yrittänyt löytää ja selata matkablogeja joissa on juttuja ja kuvia ihan oikeastakin Balista leffaBalin lisäksi 😀

  Tykkää

 3. Hei, olet lainannut kuvia tekstiisi, miten toimit? Kysyn koska mietin oman blogin perustamista ja nämä tekijänoikeusasiat tietysti mietityttävät.
  Kiitos avustasi jo etukäteen
  -tanja

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s