Hotellisuositus Gdanskiin

Onko reissu Gdanskiin suunnitteilla tai mielessä? Jos on, niin vilkaiseppa tämä.

Gdanskiin saa Turusta lentävällä Wizzairilla säännöllisin väliajoin todella edullisia lentolippuja, joten lentolipussa säästämällä minunlaiseni budjettimatkaajakin kehtaa majoittua hieman tasokkaammassa hotellissa. PURO-hotelli on neljän tähden hotelli aivan Gdanskin vanhankaupungin reunalla, josta on melko lyhyt liikkua yleisimmille nähtävyyksille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotelli on uudehko ja moderni, ja hieman rouhea tyyli hivelee esteetikon silmää. Yleiset tilat hotellin aulassa ovat viihtyisät, ja täällä kului pari iltaa mukavasti istuskellen, drinkkejä siemaillen ja lautapelejä pelaillen. Lisäksi aulassa on kahvikone, josta saa erikoiskahveja ilmaiseksi huonekorttia vilauttaen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perustason huone oli melko tilava ja viihtyisä, joskin näitä kylpyhuoneratkaisuja ei ole ehkä tehty esimerkiksi työmatkailua kollegan kanssa silmällä pitäen… Puolison tai perheen kanssa matkustaessa asia tuskin on samanlainen ongelma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos Gdanskin yöelämä ei innosta, niin hotellin kattobaariin voi vetäytyä yömyssylle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos siis kaipaat hieman tasokkaampaa majoitusta Gdanskissa, niin suosittelen PURO-hotellia kovasti. Etenkin jos olet puolison tai perheen kanssa matkassa ja se kylpyhuonejärjestely ei ole ongelma. Hintakaan ei päätä huimaa, kun kesäsesongin ulkopuolella kolmen yön majoitus maksaa aamupaloineen noin 200 euroa / huone (hinnat katsottu helmi-, huhti-, ja lokakuulle 2018).

Ja vielä täytyy mainita että tämä ei ole yhteistyöpostaus. Olen vain hyvin tyytyväinen maksava asiakas.


15 thoughts on “Hotellisuositus Gdanskiin

 1. Tämä on uskoakseni hyvä hotelli. Asuin tästä vähän kauempana viime kesänä, ei huono hotelli sekään, mutta katselin tätä Puroa aina kulkiessani ohitse. Uudehko hotelli hyvällä paikalla ja aulakin tyylikäs. Peremmällä en ollutkaan.

  Tykkää

  1. Tämä on kyllä yksi parhaita hotelleja joissa olen majoittunut. Yleensä menen aika minibudjetilla, mutta kun tuolla majoitushinnat olivat niin alhaisia niin kehtasin panostaa hieman enemmän! 🙂

   Tykkää

 2. Gdanskin matka oli maaliskuussa suunnittella, ja hotelliksi oli valmiiksi katsottuna juuri tämä Puro. Reissu jäi sitten kyllä kokonaan tekemättä, kun yhtäkkinen rahansäästövimma iski päälle. Kiva kuulla, että Puro oli juuri niin hyvä kokemus kuin nettitietojen perusteella saattoi olettaakin.

  Tykkää

 3. Vitsit taas törmäsin tähän hotelliin, joka oli jo suosikkeihin tallennettu! Syö Matkusta Rakasta -blogin Merin kautta törmäsin ensimmäistä kertaa tähän hotelliin ja hyvältähän tämä näyttää edelleen. Todellakin tänne, kun Gdanskiin vihdoin ja viimein pääsen joskus – toivottavasti tänä vuonna.

  Tykkää

  1. Mäkin muistan lukeneeni Merin blogista aiemmin samasta hotellista, joka varmaan vähän myötävaikuttikin hotellivalintaan! Toivottavasti pääset Gdanskiin, se oli ihanan helppo kohde: edullinen, lyhyt lento, pieni kaupunki jonka otti haltuun helposti muutamassa päivässä.

   Tykkää

 4. Gdansk kiinnostaisi käydä tsekkaamassa ensi kesänä. Kiitos siis suosituksesta. Puoliso ei ehkä ehdi mukaan, joten joku kaveri ehkä. Mutta onhan tuossa veskin lasiseinässä sentään tuo verho 🙂

  Tykkää

   1. Paula has gone to Gdansk? 😀 Toivottavasti pääset Gdanskiin, se oli ihanan helppo kohde: edullinen, lyhyt lento, pieni kaupunki jonka otti haltuun helposti muutamassa päivässä.

    Tykkää

 5. Tempaistaan muistiin, nimi on ainakin helppo muistaa.:-) Vaikuttaa meille sopivalta hotellilta.Gdansk on varmasti lähiaikoina tapetilla, hävisi just tosin Nessebarille. Mutta lähiaikoina varmasti kohteena 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s