Kesäkuulumiset

Tämä kesä livahti ohi normaaliakin nopeammin, ja ihan huomaamatta blogitaukokin venyi yli parin kuukauden mittaiseksi. Tämä kesä ei jää mieleeni mitenkään huippukesänä, sillä vietin siitä suurimman osan työpaikalla ja pidin kesälomaa vain viikon verran. Näin jälkikäteen mietittynä aika monta kivaa asiaa ja pari reissuakin ehdin kuitenkin kokea kesän aikana, eli ei se suinkaan ikävää aikaa ollut kesäloman puutteesta huolimatta.

Polttarit ja Häät

Tänä kesäkautena juhlittiin kahden ystävän polttarit ja häät. Rakastan häitä ja etenkin yön valoisille pikkutunneille venyvissä kesähäissä on taianomaista tunnelmaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mökkiviikonloppu

Perheeni kesämökille ennätin tänä kesänä vain kerran, mutta nautin siitä koko kesän edestä. Vanhassa, puilla lämpiävässä hirsirantasaunassa saa ehdottomasti parhaat löylyt! Saunan jälkeen oli ihana viilentyä laiturilla myöhäistä auringonlaskua ihastellen.

sdrdig

New York & Philadelphia

Kesäkuussa lensin New Yorkissa asuvan ystäväni luo viikoksi, josta teimme parin päivän reissun myös Philadelphiaan. Tämä oli itselleni viides kerta New Yorkissa, mutta Philadelphiaan tutustuin nyt ensimmäistä kertaa. Matkustin nimenomaan ystävääni tapaamaan, joten ohjelmaan ei kuulunut paljoakaan suunnitelmia, vaan vietimme päivät hyvin fiilispohjalta. Viikkoon kuitenkin mahtui paljon naurua, höpöttelyä ja hyvää ruokaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Edinburgh

Kesän toinen ulkomaanmatka oli elokuussa pidennetty viikonloppu Edinburghissa, josta teimme päiväseltään maisemakierroksen Skotlannin maaseudulla. Hurmaannuin kaupungista ja etenkin maaseudusta täysin, ja matkalta palattuani olen katsellut tuntikaupalla Skotlantiin liittyviä elokuvia ja tv-sarjoja. Haaveilen jo palaavani joku päivä paremmalla ajalla nimenomaan ylämaita ja saaria kiertelemään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syksy on aluillaan ja omaa mieltäni kalvaa epätietoisuus tulevien (matka)suunnitelmien suhteen. Asuntoomme on tulossa putkiremontti jonka aikataulusta ei ole vielä tietoa, enkä ole uskaltanut suunnitella vieläkään koska pitäisin lomani, tai minne ja koska sitä lähtisi reissuun kun kaikki on kiinni remonttiaikatauluista. Selvää kuitenkin on, että remontin ajaksi lähdemme remonttievakkoon todennäköisesti Etelä-Amerikkaan, ja haluaisin jo kovasti päästä tätä reissua aikatauluttamaan ja suunnittelemaan!

Miten sinun kesäsi sujui? Mikä oli kesän paras kokemus tai matka? Kerro kommentteihin, mielelläni lukisin muiden kesäkokemuksia!


20 thoughts on “Kesäkuulumiset

 1. Oi, putkiremppaevakko kuulostaa hyvältä! Me alotetaan loppuviikosta remppaamaan (suurimmaksi osaksi) itse kylppäriä ja saunaa enkä kyllä voi sanoa että kauheen innolla odotan asumista suihkuttomassa kämpässä.
  No, onneks töissä on suihku ja porukoille varmaan halutessaan pääsee saunomaan! 😀 Ehkä lokakuun loppuun mennessä sitten valmista.

  Kesän kohokohta omalla kohdalla oli ehdottomasti USAn 4vko roadtrip, ihan erityisesti rakas Yellowstone ❤

  Tykkää

  1. Kaikki nämä normaalia asumista vaikeuttavat remontit on kyllä aika syvältä! Toivottavasti teidän remontti etenee sujuvasti eikä tule yllätyksiä. USAn roadtrip kuulostaa kyllä niin hyvältä, itsekin rakastuin juuri sen kansallispuistoihin ja siihen miten monimuotoinen maa se onkaan!

   Tykkää

  1. Huikeaa viettää vuosittain pidempään aikaa matkustaen, siihen aion pyrkiä itsekin! Suosittelen Philadelphiaa kyllä, siitä on tulossa seuraavaksi aivan oma postauksensa. 🙂

   Tykkää

 2. Tämä kesä oli mullakin valjumpi kuin esim viime kesä. Silloin tehtiin Kalifornian roadtrip ja reissussa koettiin vaikka mitä kivaa. Ei siis ihme, ettei tällainen normikesä vetänyt sille vertoja. Kroatian reissu oli huippu, viikonloppu SuomiPop festareilla kaverin kanssa hauska, ystävien synttäreitä juhlittiin myös ja aikaa tuli vietettyä paljon mökillä, joka on meille kesäkoti. Ei siis yhtä huippukohtaa vaan useampi pienempi 🙂 Kivan kuuloinen kesä sinullakin on ollut.

  Tykkää

 3. Normikesä on minulle ihan sitä, mitä kesältä toivonkin. Eli ihan hyvä kesä takana. Teimme kyllä onnistuneen automatka- ja kodinvaihtoloman Hollantiin myös. Tuota putkiremppamatkustusta vähän jopa kadehdin. Meilläkin on remppa edessä, mutta meidän taloyhtiössä kyllä sanottiin, että kovin kaukana ei kovin kauan pitäisi olla. Pitää olla itse saatavilla ja mahdollisesti päättämässä vielä jostain. Kaverit sanovat, että pitäisi vähän valvoakin, mitä tehdään ja missä mennään.

  Tykkää

  1. Hyvä että kesä oli onnistunut! Etenkin tuo roadtrip Hollantiin kuulostaa hyvältä! 🙂 Meillä ei taloyhtiö ottanut kantaa kumpaakaan suuntaan siinä asiassa voiko kotona olla vai ei. Tekivät kyllä tosin selväksi että jääminen olisi hankala vaihtoehto, joten ilolla lähden siksi aikaa evakkoon!

   Tykkää

 4. Edinburgh on ihana! Oma kesäni tuntui tavallista pidemmältä, johtuen ehkä siitä, että pidin kesäloman kahdessa osassa ja ehdin reissujen välillä viettää aikaa ihan kotonakin. Viime kesänä olin koko loman putkeen reissussa, jolloin tuntui, että siinä se kesä sitten hujahtikin kerralla ohi.

  Tykkää

  1. Aika reissussa kuluu kyllä aina nopeammin kuin kotona! Kumpikin vaihtoehto loman pitämisen suhteen kyllä kuulostaa hyvältä, itse olen yleensä pätkinyt kesäloman 2 viikkoa – 1 viikko, paitsi parina viime kesänä olen pitänyt vain viikon verran lomaa säästääkseni ne lomat toiseen ajankohtaan.

   Tykkää

  1. Säiden puolesta Suomi ja pohjoismaat onkin parhaimmillaan juuri kesällä! Kävin vilkaisemassa Bornholmin postauksiasi ja se vaikuttaakin ihanan merenläheiseltä paikalta! 🙂

   Tykkää

 5. Oma kesä sujui ihan kelvollisesti töissä ja sitten lomaillen ensin hieman Ruotsissa ja sitten Kreikassa. Ei myöskään paljon matkoja, joten nyt reissuhammasta kolottaa ;). Blogin suhteen on ollut rauhallisempaa jo pidempään, mutta en anna sen häiritä.

  Upeat maisemat tuolla Edinburghissa.

  Tykkää

  1. Kiitos Sandra, Edinburgh oli kyllä todella ihana kaupunki! Jos matkakuume vaivaa, ainoa ratkaisu taitaa olla vain ryhtyä uusia reissuja suunnittelemaan! Yritän myös olla ottamatta blogin päivittämisen suhteen paineita, kirjoitan silloin kun on jotain kirjoitettavaa. 🙂

   Tykkää

  1. Oi, Kanadassa olisi ihana myös päästä käymään! Etenkin sen kansallispuistoissa kiertely on ollut jo pidempään itselläni mielessä, mutta vielä ei ole löytynyt oikeaa aikaa toteuttaa tämä haave.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s